• Min konto
  • (X)Log in

   Ekstisterende kunder 1000 Chairs Online Aps

   Enter your username and password here in order to log in on the website:

   Forgot your password?

   Ny kunde 1000 Chairs Online Aps?

   • Ordrehistorik
   • Automatisk genereret e-mail-historie
   • Spore din ordre
   Ny på 1000 Chairs Online Aps
Du er i øjeblikket her:

Om 1000chairs

1000Chairs har i mere 25 år leveret designmøbler til kvalitetsbevidste kunder, og udviklet specialinventar til indretningsopgaver. Her finder du meget mere end bare stole. Vi har håndplukket en række af Europas førende leverandører og tilbyder et stort sortiment af veldesignede og moderne møbler. Her kan du gå på opdagelse, blive inspireret og få professionel vejledning.

1000 Chairs har mange års erfaring med rådgivning og udvikling af specialedesignede løsninger til både private og erhvervskunder. Den personlige rådgivning er vejen til at din indretning rammer plet. Vores team af erfarne og professionelle rådgivere udfordrer konventionerne og skaber kreative løsninger, der passer til dine behov. Vi har en bred tilgang til indretning og rådgiver såvel store som små projekter. I store projekter kan vi tilbyde hjælp fra de første plantegninger til de sidste detaljer som billedet på væggen og har fokus på funktionalitet og kvalitet med moderne og spændende udtryk. Vi samarbejder med arkitekter, indretnings -og belysningsfirmaer, så vi kan dække alle behov bedst muligt i forhold til den enkelte opgave.

Så uanset om du har behov for hjælp til en altomfattende indretning eller skal vælge stolen med den rette siddekomfort, som passer ind i dit hjem, står vi klar til at rådgive.

Ring til os, hvis vi skal hjælpe dig med indretning.